miercuri, 26 iunie 2013

Evaluarea Naţională

Suntem în plin examen de final pentru elevii care au terminat anul acesta clasa a VIII-a. Ieri, 25 iunie, s-a susţinut proba scrisă la limba şi literatura română. Astăzi este testarea la limba maternă, iar mâine va fi cea la matematică.
Pentru cei care vor să consulte subiectele de la proba scrisă la limba şi literatura română pot accesa aici.
Prima repartizare computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a va avea loc in 16 iulie. Afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate in licee se va face in 17 iulie, iar dosarele de inscriere se vor putea depune intre 17 iulie si 26 iulie. Cea de-a doua repartizare computerizata a absolventilor de clasa a VIII-a care nu au fost cuprinsi in prima etapa va avea loc in 25 iulie, iar a treia etapa se va desfasura in perioada 5 – 6 septembrie.
Repartizarea candidatilor din seriile anterioare care au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii cursului anului scolar 2013 – 2014 pe locurile de la invatamantul seral si cu frecventa va avea loc intre 24 si 26 iulie.


Postat de: Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu