sâmbătă, 18 februarie 2012

Cinci elevi cu care ne mandrim...

Intr-o tara in care cei de la putere impart contracte foarte banoase prietenilor din gasca lor, intr-o tara in care “baietii destepti” din energie maresc artificial pretul curentului electric in detrimentul nostru, intr-o tara in care primul ministru este fotografiat in costumul lui Adam, iata ca pot sa aiba loc si lucruri pozitive.

Cinci elevi din Iaşi au găsit un portofel cu 6.000 de euro, acte şi carduri. Copiii spun că au văzut că în portofel erau foarte mulţi bani şi acte şi au chemat o vecină să-i ajute să găsească proprietarul. Femeia a chemat poliţia. “Stai să te gândeşti că dacă ai pierde tu banii ăia, nu ţi-ar conveni”, a spus un copil. Proprietarul era într-o cofetărie, la mică distanţă de locul în care a fost găsit portofelul. Omul a vrut să-i recompeseze pe copii, însă aceştia nu au acceptat.

Iata o stire care trebuie cu adevarat popularizata.Cei cinci elevi inseamna altceva decat Bianca Dragusanu, Oana Zavoranu sau Florin Salam, personaje care apar foarte des la televizor desi nu spun nimic interesant.Poate ca ar fi bine ca cei cinci elevi sa apara in cateva emisiuni si sa fie dati exemplu, in felul acesta toti elevii ar stii sa deosebeasca binele de rau.

Si poate ca ar mai trebui facut ceva in acest caz.Poate ca noul ministru al Educatiei ar face bine daca i-ar felicita personal pe cei cinci elevi.Pe ei dar si pe cei care i-au educat, parintii si profesorii lor…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu