miercuri, 24 iulie 2013

Tabăra elevilor activi şi merituoşi – TEAM 2013

Tabăra Elevilor Activi şi Merituoşi este un proiect destinat copiilor şi tinerilor bucureşteni cu implicare şi rezultate notabile probate în activităţile organizate sau agreate la nivelul anului şcolar de către Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret - CPPESCTB al Primăriei Municipiului Bucureşti, împreună cu instituţiile şi organizaţiile partenere.
Obiectivul central îl constituie recompensarea, cultivarea şi stimularea modului responsabil, activ şi performant de manifestare a elevilor, în cadrul unui context socio-educaţional, cultural-artistic şi sportiv organizat, planul de acţiune elaborat şi operaţionalizat de către CPPESCTB, împreună cu partenerii săi instituţionali şi organizaţionali, asigurând o complexitate şi o varietate de activităţi şi programe de interes, utilitate şi necesitate pentru tânăra generaţie.
Elevii selectaţi pentru taberele şi excursiile organizate de CPPESCTB fac pe parcursul anului şcolar dovada efectivă a implicării şi performanţelor în plan şcolar şi extraşcolar, în temeiul unui calendar şi a unor proceduri agreate şi aplicate de CPPESCTB, împreună cu partenerii săi.
Promovarea şi consolidarea ideii de implicare meritorie reprezintă unul dintre principiile de bază ce definesc activitatea CPPESCTB, ierarhizarea valorică a elevilor în funcţie de timpul alocat, de efortul depus şi de rezultatele obţinute în cadrul unor iniţiative cu un pronunţat caracter socio-educativ fiind o prioritate de prim rang în edificarea unei societăţi moderne, dinamice şi prospere.
Proiectul Primăriei Municipiului Bucureşti se află la cel puţin a doua ediţie anul acesta şi pentru elevii beneficiari taberele gratuite reprezintă recunoaşterea efortului şi încurajare pentru demersurile viitoare. Sejururile gratuite pentru elevii merituoşi se desfăşoară în mai multe etape de-a lungul verii, în staţiunea Costineşti, la malul mării.


Felicitări organizatorilor si beneficiarilor!!!


Postat de: Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu