marți, 1 octombrie 2013

Cu respect si grija de ziua internationala a persoanelor varstnice

Ziua de 1 octombrie omagiază efortul depus de-a lungul vieții de persoanele vârstnice pentru progresul societăților din întreaga lume. Acești oameni reprezintă pentru orice națiune, prin experiența lor, niște puncte de reper, niște modele pentru generațiile mai tinere. 
Persoanele vârstnice sunt rădăcina oricărei națiuni, acea parte a societății care, cu răbdarea caracteristică, îndeamnă la înțelegerea istoriei și evitarea greșelilor trecutului. O națiune fără vârstnici înseamnă o națiune fără repere, fără trecut și fără viitor. 
Conștient de rolul important jucat de persoanele vârstnice în societatea românească și consecvent promisiunilor făcute în campania electorală, Partidul Național Liberal, ca partid de guvernare, și-a respectat angajamentele luate în fața acestui segment social.
Partidul National Liberal si USL isi respecta promisiunile si face dreptate pensionarilor din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala reintregind pensiile acestora. Mai multe detalii puteti gasi aici.


Postat de: Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu