marți, 4 decembrie 2012

Alina Gorghiu, o opţiune fericită în Colegiul 22


Alina Gorghiu, o tânără de numai 34 de ani dovedeşte prin palmaresul educaţional impresionant şi prin activitatea profesională pe care o desfăşoară că şcoala românescă „nu dă naştere numai unor tâmpiţi” ca să citez un „mare gânditor” în viaţă.
Alina Gorghiu este deputat în Parlamentul României şi reprezintă Colegiul 22 din sectorul 5. Am mai scris despre dumneaei pentru că, realmente, am fost impresionată de neconcordanţa dintre vârsta şi activitatea sa prolifică.
În calitate de parlamentar, tânăra a iniţiat mai multe proiecte legislative în domenii precum învăţământul preuniversitar, superior, contencios administrativ, privind pensiile acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională sau privind statutul personalului didactic şi multe altele.
Cât priveşte formarea sa profesională, Alina Gorghiu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, anul acesta reuşind să obţină titlul de doctor în drept penal.
În Colegiul pe care îl reprezintă şi-a luat foarte în serios misiunea şi a demarat pentru susţinătorii săi o serie de proiecte locale care aduc în casa oamenilor bucurie, nădejde şi îndemnul la o viaţă mai bună. Dumneaei a deschis în inima Cotroceniului, acolo unde este localizat Colegiul 22, o bibliotecă alcătuită din cărţi donate. De ceva timp, a iniţiat şi susţinut o campanie de îndemn la o viaţă sănătoasă „Jos burta!”, care pentru cunoscători a devenit deja o tradiţie.
Aşadar, locuitorii Colegiului 22 au de ce să fie invidiaţi!


Profesor: Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu