luni, 3 decembrie 2012

Ultima săptămână de campanie electorală



Am intrat în ultima săptămână de campanie electorală. Cu siguranţă că alegătorii au analizat opţiunile politice pe care le vizează, iar candidaţii şi-au popularizat programele de guvernare pe care intenţionează să le pună în practică.
Candidaţii au organizat întâlniri cu alegătorii, le-au ascultat problemele, le-au notat şi au promis soluţii în cazul în care vor reuşi să ocupe poziţiile vizate.
Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, aflată sâmbătă, 1 Decembrie, la Alba Iulia, întrebată ce le doreşte românilor de Ziua Naţională, a spus că le doreşte „să nu le fie niciodată înşelate aşteptările”. Pentru că ne aflăm într-un moment important şi pentru că urmează evenimente de anvergură pentru români, mi se pare că urarea d-nei Andronescu este de bun gust şi în concordanţă cu ceea ce aşteaptă românii „de la cei pe care îi văd în viaţa publică... să se ţină de cuvânt, iar oamenii să nu fie păcăliţi.”
Aşadar, cu speranţa că vom lua cele mai bune decizii, iar cei pe care îi vom delega să ne reprezinte o vor face cu conştiinţă şi demnitate, vă doresc o săptămână luminoasă!!!

Profesor: Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu