joi, 4 aprilie 2013

35.272 cereri învăţământul primar în a doua zi de înscriere

Conform datelor publicate de MEN, în a doua zi din intervalul de înscriere, s-au depus 35.272 de cereri pentru clasele primare. Înscrierile s-au desfăşurat în condiţii optime, fără incidente. 
Pentru a putea fi luate în considerare, toate cererile completate online trebuie să fie semnate la sediul unităţii de învăţământ unde părinţii doresc să îşi înscrie copiii. Părinţii trebuie să prezinte, cu această ocazie, copiile şi originalele actului de identitate, ale certificatului de naştere al copilului şi, acolo unde este cazul, documentul care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare/clasei I. 
Pentru o informare corectă, părinţii şi cei interesaţi pot consulta site-urile inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti. Aici pot găsi detalii privind circumscripţiile şcolare unde se realizează înscrierile, dar şi detalii privind paşii pe care îi au de parcurs pentru înscriere. 
Programul de înscriere, în fiecare unitate de învăţământ, este de luni până vineri, între orele 8.00 - 20.00, şi sâmbăta, între orele 8.00 - 13.00. Părinţii pot fi programaţi pentru înscriere de către unitatea de învăţământ. Prima etapă de înscriere se derulează în intervalul 2-22 aprilie. 2013. 

Postat de: Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu