vineri, 12 aprilie 2013

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie recomandă părinţilor să-şi înscrie copiii la şcoală în prima etapă

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie recomandă părinţilor care au copii cu vârsta potrivită parcurgerii claselor primare să îi înscrie în prima etapă, respectiv, până la 22 aprilie. 
Până joi, 11 aprilie, au fost înregistrate 100.949 de cereri de înscriere pentru învăţământul primar pentru anul şcolar 2013-2014, reprezentând 62,2%. Dintre acestea 4.484 au fost completate online. Formularul de înscriere online este disponibil pe site-ul Ministerului Educaţiei, www.edu.ro la secţiunea „Înscriere în învăţământul primar”. 
Înscrierile s-au desfăşurat în condiţii optime, în toată ţara, fără situaţii speciale. 
Prima etapă de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar 2013-2014 se desfăşoară în perioada 2-22 aprilie. Afişarea listei copiilor înscrişi se va face în data de 29 aprilie, la sediul fiecărei unităţi de învăţământ, pe site-urile şcolilor, acolo unde acestea există, şi a inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti. 
Cea de-a doua etapă se desfăşoară în perioada 8-17 mai şi este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ, după prima etapă. Lista finală va fi publică în data de 24 mai. 

Postat de: Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu