marți, 3 septembrie 2013

A treia etapă de admitere în învăţământul liceal de statConform Calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat, candidaţii din seria curentă, cât şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani la data începerii cursurilor anului şcolar 2013-2014 au posibilitatea să se înscrie şi să fie repartizaţi în unităţile de învăţământ care mai au locuri neocupate în cea de-a treia etapă de admitere de anul acesta.
Cea de-a treia etapă de repartiţie se desfăşoară, conform graficului, în intervalul 1-9 septembrie 2013.
Pe 1 august au fost afişate locurile de desfăşurare şi graficul probelor de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă ori maternă.
Pe 2 septembrie candidaţii s-au putut înscrie la liceele care au organizat probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă ori maternă.
Pe 3-4 septembrie se desfăşoară probele de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă ori maternă.
În datele de 5-6 septembrie va avea loc repartizarea absolvenţilor claselor a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare ori nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare.
Pe 9 septembrie se transmit rezultatele repartizării către Centrul Naţional de Admitere.
Calendarul admiterii 2013 se poate consulta aici.


Postat de: Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu