miercuri, 14 decembrie 2011

Ce pretentii sa mai avem de la elevi? Ministrul Funeriu: „Datoriile ministerului ESTE de zero lei”...

"Datoriile Ministerului Edu..subliniez. Datoriile Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului către constructori la ora..Datoriile Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului către constructori la ora actuală este de zero lei, sunt de zero lei. Deci, datoriile ministerului sunt de zero lei", a spus Daniel Funeriu.

Cei care nu cred ca aceasta declaratie este una reala pot sa se convinga aici.

Asadar, ce pretentii sa mai avem de la elevi daca insusi ministrul Educatiei se exprima in acest mod? Cum poate un profesor de limba romana sa corecteze un elev care se exprima gresit atata timp cat de la cel mai inalt nivel se produc frecvent asemenea gafe?

Pentru cei care au uitat este bine sa isi reaminteasca doar o parte dintre gafele actualului ministru al Educatiei vizionand materialul de aici.

Si daca unii mai au inca dubii cu privire la modul de exprimare al actualului ministru poate ca ar fi bine sa priveasca si materialul de aici

Am mai spus si cu alta ocazie si o mai spun si acum…Parerea mea este ca domnul ministru are mari probleme cu gramatica limbii romane si sunt sigur ca daca ar fi nevoit sa scrie dupa dictare am avea mari surprize.Sunt de acord ca dansul a fost plecat din tara o mare perioada de timp dar exprimarea aceasta nu face cinste unui ministru, mai ales atunci cand este vorba de educatie.Este trist si anormal ca tocmai ministrul Educatiei sa fie “campionul” greselilor gramaticale in cadrul guvernului Boc.Este adevarat ca exista o concurenta puternica in acest domeniu din partea ministrului Igas, dar parca acesta nu a gafat de atat de multe ori.

Ca o concluzie, probabil ca Spiru Haret se “rasuceste in mormant” vazand cine conduce acum ministerul Educatiei…Se spunea acum cativa ani ca acest guvern urmareste scaderea nivelului de educatie al populatiei pentru ca oamenii sa poata fi manipulati mai usor.Doar ca atunci nu credeam ca vom avea un “exemplu viu” reprezentat de catre insusi ministrul Educatiei…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu