joi, 29 decembrie 2011

PDL-ul recunoaste ca nu are un candidat cu sanse pentru Primaria Capitalei...

Eurodeputatul PDL Cristian Preda afirmă că nici unul dintre primarii PDL de sector, nici vreun lider central al PDL nu reprezintă în acest moment un adversar veritabil pentru Sorin Oprescu.

"Sorin Oprescu susţine, într-un interviu, că vrea să stea la Primărie . Ce anume ar justifica o prezenţă de 12 ani la cârma Bucureştiului? Dacă lăsăm de o parte declaraţiile infantile de genul “În Bucureşti pun tot sufletul pe care îl am şi pe care pot să îl am”, nu mai rămâne din Oprescu decât ambiţia de a mutila Capitala cu ajutorul unei autostrăzi suspendate", scrie Cristian Preda pe blogul personal.

Astfel, eurodeputatul cere partidului său să prezinte opiniei publice, cât mai repede, un înlocuitor pentru Oprescu, motivând că tocmai combaterea proiectului autostrăzii suspendate poate reprezenta punctul de pornire al strategiei de atac al PDL.

"N-ar fi rău ca PDL să lanseze în sfârşit un candidat pentru Bucureşti, fiindcă în acest moment Oprescu nu are un interlocutor politic. Într-adevăr, nici vreunul dintre primarii PDL de sector, nici consilierii generali, nici vreun lider pedelist de la centru nu reprezintă un adversar veritabil pentru actualul primar. Punctul de pornire ar putea fi chiar opoziţia faţă de proiectul autostrăzii suspendate", afirmă Cristian Preda.

Auzisem intr-o vreme ca Elena Udrea sau Niculai Ontanu isi doresc sa candideze din partea PDL-ului pentru Primaria Capitalei dar, probabil ca au abandonat aceasta idée stiind ca nu au nici cea mai mica sansa pentru a castiga.

Ca sa fiu sincer, eu unul nu sunt un fan Sorin Oprescu si l-as vedea in fruntea capitalei pe actualul primar al sectorului 1 Andrei Chiliman.Liceul la care predau este in sectorul 1 si nu se compara ca dotari cu licee renumite din celelalte sectoare ale capitalei.Prin tot ce a facut pentru scolile din sectorul 1, Andrei Chiliman a dovedit ca iubeste scoala si ca atunci cand vede un profesor nu ii este teama ca o sa primeasca o nota de 4, asa cum ne spunea odata Traian Basescu.

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. Cr. Preda ar trebui sa stie ca spumele la gura (fie ele si pe blogul din dotare) fac rau unui politician.
    Iar el spumareste cam demultisor - si fara vreun rezultat ... :evil:

    RăspundețiȘtergere