joi, 1 decembrie 2011

Ziua Nationala a Romaniei...

Zeci de persoane au inceput sa huiduie si sa scandeze lozinci antiguvernamentale, astazi la Alba Iulia, in momentul in care erau depuse coroane de flori din partea Presedintiei, Guvernului si a PDL. Din multime s-a strigat "Hotii!" si "Ati distrus Romania!". Premierul Emil Boc, prezent la ceremonie, a refuzat sa comenteze acest moment.

Nici presedintele Traian Basescu nu a scapat de reprosurile romanilor. Seful statului a facut o baie de multime, dupa ce a asistat la parada militara in Piata Arcul de Triumf din Capitala, insa o parte din cei aflati in zona au inceput sa-l huiduie. "Trebuie sa fim cel putin la fel de tari ca atunci", a replicat seful statului.

Asadar, de Ziua Nationala, o zi care ar fi trebuit sa insemne reconciliere, si presedintele si premierul au fost huiduiti.Este un semn cat se poate de clar al faptului ca acestia nu mai au sprijinul populatiei si ca nu mai sunt doriti la conducerea tarii.In cei 3 ani de guvernare PDL-ista nu doar economia a cazut vertiginos ci si moralitatea, cinstea si omenia.
Incotro ne indreptam?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu