luni, 26 decembrie 2011

Din gafele politicienilor...

Si anul acesta politicienii s-au intrecut in gafe si multi dintre ei au aratat ca nu cunosc limba romana.Nu am facut un top al acestor gafe dar le-am transcris in randurile de mai jos:

Andreea Paul Vass (consilier al prim-ministrului Emil Boc): „Consumatorii revistei Tabu cu siguranţă aşteaptă s-o vadă pe doamna Udrea în diversele sale poziţii."

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5: "Mie îmi plac femeile să ştiţi, nu bărbaţii. Eu o iubesc pe Roberta, dar ar trebui să îşi găsească unul ...un tip mai cuminte, un intelectual rasat care ar putea să se ademenească. Daca aş crede chiar că mă iubeşte Roberta acum, pe cuvânt că pentru mine ar fi o chestie frumoasă, dar este o iubire otrăvitoare."

Radu Mazăre, primarul Constanţei: "Dacă nu umbli cu haimanale, n-ai cum să aduci nici două fete cu care tu ai o relaţie normală, sentimentală, în același pat."

Silviu Prigoană (deputat PDL): „Şi pentru că colegii sînt reglaţi hormonal în fiecare seară, ei înţeleg că asta trebuia făcută într-un cadru de reglementare."

Sorin Oprescu, primarul Capitalei: "Mie îmi place de Udrea, mă refer la cum arată ca doamnă, cum a evoluat în timp. O spun sincer, cu cele mai calde sentimente bărbăteşti, deşi la vârsta asta..."

William Brînză (deputat PDL): „Cu două femei sub preşedintele Băsescu nu poţi avea decît stabilitate politică şi legi analizate cu celeritate.“

Corneliu Vadim Tudor, preşedinte PRM: "Elena Udrea este într-o permanentă operaţiune de seducţie a electoratului, de reseducţie a lui Traian Băsescu."

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5: "Continuu vrem să ne întărim. Vrei să fii cât mai tare în viaţă. E bine să cauţi. Unii se intăresc cu Viagra, fiecare cu ce poate."

William Brînză (deputat PDL): „Orice bărbat îşi doreşte deasupra o femeie puternică.”

Sorin Oprescu, primarul Capitalei: "Sunt fată de măritat, mă uit cine mă curtează. Mă uit la flăcău, dacă are ciorapi curaţi, dacă nu îi miroase gura."

Emil Boc, premierul României: "Primul contact propriu zis cu Traian Băsescu a fost când am ajuns deputat şi în campanie pentru alegerile din Partidul Democrat din anul 2001. Atunci a fost practic contactul şi alchimia ce s-a pecetluit."

Cristian Preda, europarlamentar PDL: "Doctorul a ajuns să joace rolul fetei 'un pic însărcinate'."

Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei: "Îmi voi permite doar să spun că în limba română, conform DEX, cuvantul 'coleg' este neutru, nu este defel feminin."

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5: "Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi eşti bun, că altfel te ejaculează."

Gigi Becali, preşedinte PNG: "Maseuza am fredonat-o. Pentru că îmi place foarte tare."

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5: "Am fost primit la Casa Albă, iar toate întâlnirile au fost foarte excelente."

Daniel Funeriu , ministrul Educaţiei: „Văd că aveţi tendinţa să trataţi cu foarte mare spirit de glumă şi înţelegere propriile dumneavoastră inexactitudini".

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu