joi, 28 martie 2013

MINIMAX învaţă copiii să recicleze

MEN şi postul TV pentru copii MINIMAX derulează în perioada 23 martie-05 mai campania educativă „Minimax învaţă copiii să recicleze”. 
Programul se desfăşoară în toate şcolile primare şi grădiniţele din ţară. Obicetivul proiectului este conştientizarea şi responsabilizarea socială privind reciclarea deşeurilor şi protecţia mediului. În cadrul acestui program va fi organizat un concurs care antrenează creativitatea celor mici. Aceştia sunt invitaţi reconstruiască din materiale reciclabile personajele pe care le îndrăgesc (Mini, Max, Cuţulache şi Pisicuţa). Odată realizate, copiii, părinţii sau profesorii vor trimite o poză cu lucrarea lor pe adresa www.facebook.com/minimaxromania
Câştigătorii vor fi aleşi dintre cei care vor avea cele mai multe like-uri şi vor avea cele mai creative şi complexe lucrări. 
Premiile oferite constau în 50 de biciclete, 80 de enciclopedii şi 75 de soft-uri educaţionale. Cea mai bună lucrare realizată are şansa de a cuceri premiul special - o vizită a celor patru personaje Minimax la şcoala sau grădiniţa câştigătorului. 


Postat de: Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu