luni, 6 decembrie 2010

Felicitari doamna deputat Mariana Campeanu...

În urma centralizării voturilor din cele 133 de secţii de votare din Colegiul nr. 3 Hunedoara, BEJ Hunedoara a desemnat, luni, pe candidatul PNL, fostul ministru al Muncii Mariana Câmpeanu drept câştigător al alegerilor parţiale pentru Camera Deputaţilor.
Potrivit rerezentanţilor BEJ Hunedoara, Mariana Câmpeanu a câştigat clar alegerile cu 8.738 de voturi din cele 25.069 voturi valabil exprimate, pe locul doi situându-se reprezentantul PDL Daniel Răducanu, care a adunat 7.339 voturi.
Cei doi au fost urmaţi de reprezentantul PSD-PC, Liliana Ţolaş, cu 5.218 voturi, şi de independentul Nicolae Timiş, care a obţinut 2.683 din voturile valabil exprimate. Ceilalţi patru candidaţi au obţinut fiecare mai puţin de 500 de voturi.
Dintre cei 53.222 alegători cu drept de vot înscrişi pe listele electorale pentru Colegiul nr. 3 Hunedoara s-au prezentat la urne 25.763, iar alţi 569 au votat pe liste speciale. Un număr de 126 de hunedoreni au votat în urna mobilă, iar 613 voturi au fost nule, în timp ce 71 dintre buletinele de vot au fost introduse în urne fără să fie ştampilate.

In concluzie, PNL-ul a reputat o victorie fara dubii in Colegiul din Hunedoara.Pe mine m-a surprins initial numarul mare de voturi al candidatului PDL, dar dupa ce am aflat ca acesta a fost initial membru PNL, m-am mai linistit.
Am intalnit-o pe d-na deputat o singura data, in biroul Grupului Parlamentar al PNL.Erau acolo prezenti si alti fruntasi liberali precum domnii Nicolaescu si Tariceanu.Doamna Mariana Campeanu parea ca nu isi gasea atunci locul...Iata ca acum, dupa un an de zile de la intalnirea aceea, doamna Mariana Campeanu face parte, in calitate de deputat din Grupul Parlamentar al PNL...Felicitari...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu: