vineri, 10 decembrie 2010

O noua schimbare a Consiliului de Administratie...

Iata ca Ministerul Educatiei anticipeaza articolul legat de Consiliul de Administratie din noua Lege a Educatiei si publica in Monitorul Oficial noua structura a acestuia.
Cine doreste sa vada aceste schimbari o poate face aici
Cert este ca dupa publicarea acestei modificari, inspectoratele scolare au trimis note telefonice catre scoli pentru a se preciza numarul de profesori si efectivul de elevi din scoala respectiva.
Iar in functie de aceste date se va stabili in care categorie intra scoala respectiva, respectiv cu 9 sau cu 13 membrii in Consiliul de Administratie.
Doar ca aici ar mai fi ceva de spus...Scoala a inceput de trei luni de zile si poate ca nu este bine sa schimbam din nou regulile in timpul jocului.Eu cred ca era mai intelept ca aceste schimbari sa se produca pentru anul scolar viitor, doar ca este posibil ca cei de la PDL sa doreasca sa isi "plaseze" inca de acum oamenii in consiliile de administratie ale scolilor.
Sau poate ca cei de la PDL simt ca au pierdut "razboiul" legat de Legea Educatiei si incearca sa obtina acum anumite victorii marunte...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu