joi, 23 decembrie 2010

Protest inedit in Parlament...Intre Basescu si Ceausescu nu mai sunt prea multe diferente...

Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat astăzi de la unul dintre balcoanele Parlamentului, înainte ca Emil Boc să-şi înceapă discursul premergător dezbaterii moţiunii pe Legea Salarizării.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, avea un tricou pe care scria cu markerul :"Ne-aţi ciuruit şi ne-aţi vândut, ne-aţi ucis viitorul copiilor!". "Asta este viaţa în care trăim noi!", a spus bărbatul, care s-a aruncat de la balcon în semn de protest.
Bărbatului i s-a acordat primul ajutor. El are doi copii, dintre care unul cu handicap, căruia i-a fost retrasă indemnizaţia.
Iata ca, in prag de Sarbatori un om a facut un gest disperat.Si-a sacrificat viata pentru a protesta fata de situatia in care a ajuns aceasta tara.Fata de "mizeria" care odata cu Traian Basescu si Emil Boc pare ca s-a instaurat in Romania.
Imi amintesc ca pe 2 martie 1989, un tanar parinte, Liviu Babes, isi dadea foc pe partia Bradu din Poiana Brasov, in vazul a cateva sute de turisti. In mainile sale arse era o bucata de carton pe care scria: “Stop Murder. Brasov – Auschwitz”. La 12 ore dupa eveniment, postul de radio “Europa Libera” a transmis stirea: “In in ziua de 2 martie, la Brasov, un cetatean roman si-a dat foc in semn de protest fata de atrocitatile savarsite de regimul Ceausescu.
Va amintiti ca zilele trecute spuneam ca istoria se repeta? Si ca intre regimul Ceausescu si regimul Basescu nu este decat o diferenta "cosmetica", dar esenta este aceeasi?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

8 comentarii:

  1. Sa speram ca asta e inceputul sfarsitului dictatorului basist...

    E pacat ca oameni valorosi pentru aceasta tara trebuie sa actioneze in felul acesta, pentru ca dictatorul asta nu dialogheaza cu nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Rromania tiganeasca23 decembrie 2010 la 20:18

    Citez din comentariul anterior:
    "Sa speram ca asta e inceputul sfarsitului dictatorului basist..."
    Pai, ia sa vedem.
    Sau sa auzim.
    Afara in momentul asta aud manele amestecate cu bombardele si cu trilurile hispanice si guturale ale lui Pepe (sursele de poluare fonica sunt diferite).
    Deci nu.
    Nu e inceputul sfarsitului dictatorului basist.

    RăspundețiȘtergere
  3. asta este inca o actiune a trioului psd+pnl+pc ,trei "partide" supuse unor securisti nenorociti care sunt disperati de schimbarile din ultimul timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca erai sarcastic, pentru ca daca nu... imi pare foarte rau de tine...

    RăspundețiȘtergere
  5. tot mai multe guri spun ca omul a fost pus sa se arunce de PNL,stiau ca nu moare,iau dat mii de euro...
    ce partid de vagabonzi acest pnl

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru CRIMINALII PORTOCALII DIN SUBSOLUL ACESTUI ARTICOL. Sper ca voi avea sansa sa va intilnesc pe fiecare dintre voi si va trag cite un glonte in cap. Imi aduc aminte de oamenii comunistilor in anii 50 cind manipularea desentata era propagata pe tot cuprinsul tarii ca burghezii sunt de vina pentru relele bunastarii populare. Jigodii securiste. Moarte MARINARULUI CIOCLU

    RăspundețiȘtergere
  7. Malaelea, da... si marmota invelea ciocolata in staniol.

    RăspundețiȘtergere
  8. Diferente sunt enorme. Unul a construit celalalt a demolat.

    RăspundețiȘtergere