vineri, 29 aprilie 2011

Va ajunge Realitatea TV in "mainile" PDL-ului?

Sorin Vântu a declarat la Direcţia Cercetări Penale, unde va fi încarcerat, că Sebastian Ghiţă este doar "o unealtă în mâna Cotroceniului", transmite Mediafax.
Acesta a mai precizat că "atunci când am ajuns la tribunal, mandatele erau deja scrise" şi că luni va dezvălui o "surpriză" pregătită preşedintelui Traian Băsescu.
Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi, 29 aprilie, recursul procurorilor care îi acuză pe cei doi de şantajarea managerului postului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă.
Sorin Ovidiu Vântu şi omul său de încredere, Ion Ilie Cezar vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Decizia Tribunalului, luată cu majoritate de voturi, este definitivă.
Si daca Vantu are dreptate? Daca tot acest "scandal" este pus in opera de "oamenii presedintelui" pentru a rezolva "problema" Realitatea TV? Se stie faptul ca posturile Antena 3 si Realitatea sunt ostile presedintelui Basescu si PDL-ului.Si cum anul electoral se apropie, este posibil sa se caute o solutie pentru anihilarea lor.Cum ar fi ca Realitatea TV sa fie condusa de catre PDL? Trist...dar foarte posibil...

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu