joi, 21 aprilie 2011

Pazea...Boc a devenit si ministru al muncii...

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Ioan Nelu Botiş, ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului, a precizat Preşedinţia.

Totodată, şeful statului a semnat decretul pentru desemnarea premierului Emil Boc ca ministru interimar al Muncii.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat, miercuri, că a demisonat din funcţie şi că demisia sa este una de onoare, în contextul scandalului izbucnit legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seară, la Constanţa, că Ministerul Muncii a fost şi va rămâne al PDL pentru că "textul Constituţiei" nu permite remanieri care să schimbe compoziţia politică a Guvernului.

"Din nefericire, textul Constituţiei nu ne permite în acest moment să facem remanieri care să schimbe compoziţia politică a Guvernului şi din acest punct de vedere, conform înţelegerii existente, portofoliul de la ministerul Muncii aparţine Partidului Democrat Liberal şi rămâne al Partidului Democrat Liberal", a afirmat Boc.

Asadar, Boc nu mai este doar prim-ministru ci si ministru al muncii.Cred ca va amintiti ca intr-o anumita perioada, Boc a fost si ministru al educatiei.Cu consecintele de rigoare...Nu stiu cat timp va ramane Boc si pe aceasta functie, dar este clar faptul ca "expirat" fiind, Boc va incurca si mai mult lucrurile.Asteptam clipa in care vor fi demise si Udrea, Boagiu &Co si atunci Boc va fi atat prim ministru cat si ministrul de resort al fiecarui minister.Probabil ca acesta este si visul ascuns al actualului premier.De la inaltimea bordurii, lucrurile se vad uneori roz...


Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL4


Un comentariu:

  1. In ritmul asta mai bine il pune direct pe Boc la toate ministerele, macar sa stim o treaba. Din ce in ce mai prost merge politica la noi...pacat

    RăspundețiȘtergere