joi, 6 septembrie 2012

Organizarea şedinţelor publice din perioada 6-7 septembrie

În zilele de 6 şi 7 septembrie au loc şedinţele publice pentru repartizarea candidaţilor conform Art. 158 din Metodologia aprobată prin OMECTS 5560/2011, cu modificările şi completările ulterioare. Vor fi repartizate posturi pentru titulari în cazul completării de normă sau detaşare, suplinitori şi posturi pentru plata cu ora.

În sectorul 1, şedinţa publică se va desfăşura la Şcoala cu clasele I-VIII, Nr. 3, „N. Titulescu”. Aici se vor repartiza posturi pentru titulari (completări de normă sau detaşări) şi pentru suplinitori la disciplinele matematică, fizică, chimie şi informatică în ziua de 6 septembrie în intervalul 9:30-19:00, şi, de asemenea, se vor repartiza posturi pentru plata cu ora.

În sectorul 2, şedinţa publică se va ţine la Şcoala Gimnazială Nr. 24 pentru repartizarea posturilor de ingineri şi maiştri instructori.

În sectorul 3, şedinţa publică se va desfăşura la Colegiul Naţional „Matei Basarab”. Aici se vor repartiza posturi pentru titulari (completare de normă, detaşare), suplinitori şi pentru plata cu ora la disciplinele educatoare, învăţători şi educaţie fizică şi sport.

În sectorul 4, şedinţa publică se va organiza la sediul Inspectoratului şcolar al sectorului 4. Aici se vor repartiza posturi pentru disciplinele biologie, religie şi discipline teologice, psihopedagogie specială, terapie educaţională complexă şi integrată şi kinetoterapie.

În sectorul 5, şedinţa publică de repartizare a posturilor se va ţine la Inspectoratul şcolar al sectorului 5. Posturile disputate aici vor fi pentru disciplinele economice, arte vizuale, consiliere psihopedagogică, cultură civică, economie şi educaţie antreprenorială, educaţie muzicală, educaţie muzicală specializată, filosofie, logică, argumentare şi comunicare, geografie, istorie, psihologie, sociologie.

În sectorul 6, şedinţa publică se va desfăşura în sala de sport a Liceului Economic „Costin Kiriţescu”. Disciplinele arondate sectorului 6 sunt limba şi literatura română, limba engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză, rromani, latină, italiană, japoneză, profesori documentarişti.

Lista posturilor repartizabile o găsiţi aici.

Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu