luni, 3 septembrie 2012

O oază de cultură şi spiritualitate

Anul acesta, toamna a adus bucurie pentru cei care îşi doresc spaţii de desfătare spirituală. Tânărul şi întreprinzătorul deputat Alina Gorghiu a lansat şi a dus la bun sfârşit împreună cu echipa ei, un proiect foarte, foarte frumos: deschiderea unei biblioteci cu acces gratuit.

În urma campaniei „Donează o carte” s-au adunat peste 4000 de volume care îşi aşteaptă cititorii la biblioteca inaugurată, sâmbătă, 1 septembrie, unde accesul este gratuit pentru toti cei care iubesc cărţile. Locaţia acestui nou centru de cultură este situată în Calea 13 Septembrie nr. 201, sector 5.

Momentul inaugural a fost completat de o antrenantă piesă de teatru, „Gardienii se întorc”, pusă în scenă de actorii Teatrului Masca pe platoul Academiei Militare, care pentru o oră a devenit foarte primitor şi plin de viaţă: copii, tineri şi bătrâni deopotrivă au primit cu bucurie şi interes momentul cultural.

Foarte frumos proiectul, iar prezenţa numeroasă la eveniment a dovedit că oamenii sunt însetaţi de cultură şi dornici de frumos.

Felicitări iniţiatorilor!!!

Prof. Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu