joi, 27 septembrie 2012

“Porţi deschise” la Politehnică pentru elevi şi studenţi


Universitatea Poltehnica din Bucureşti îşi va deschide porţile pentru elevii de liceu din anii terminali, pentru studenţii care îşi caută de lucru şi pentru angajatori.
Evenimentul „Polifest” se va desfăşura în perioada 17-19 octombrie şi va oferi elevilor şansa să se familiarizeze cu oferta educaţională a universităţii, iar angajorilor, posibilitatea să-şi prezinte oferta de lucru pentru studenţii şi absolvenţii facultăţii. În zilele de 18 şi 19 octombrie, pe lângă oferta educaţională, liceeni vor putea să viziteze sălile de lucru, amfiteatrele şi laboratoarele de cercetare.
„Evenimentul îşi propune să continue frumoasa tradiţie a colaborării dintre universitate şi mediul socio-economic reprezentat prin anhajtorii săi de top. Ne dorim ca şi prin intermediul acestui eveniment să facilităm legătura dintre instituţiile noastre în scopul unei inserţii cât mai adecvate pe piaţa muncii acestora şi a unui parteneriat de durată în domeniul cercetării şi educaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPB, Cornel Chirea.

Profesor: Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu