luni, 5 noiembrie 2012

Conducerea MECTS – întâlnire cu asociaţiile de părinţi


Ministrul Educaţiei, d-na Ecaterina Andronescu şi secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar, d-l Stelian Fedorca au participat sâmbătă, 3 noiembrie, la Adunarea Generală Ordinară şi Conferinţa Naţională a Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar (FNAP - IP).
Întâlnirea s-a desfăşurat la Colegiul Naţional „Matei Basarab” din Bucureşti de la ora 12:00, evenimentul fiind urmat de o conferinţă de presă susţinută de reprezentanţii MECTS şi FNAP-IP.
În cadrul întâlnirii, ministrul Educaţiei, va avea o serie de consultări cu reprezentanţii părinţilor la nivel naţional, pe teme de actualitate ale sistemului educaţional preuniversitar.
La această manifestare şi-au anunţat prezenţa şi inspectorul şcolar general al Municipiului Bucureşti, d-l Constantin Trăistaru, primarul general al Capitalei, d-l Sorin Oprescu, precum şi primarul sectorul 3, d-l Robert Sorin Negoiţă.


Profesor: Roxana CERCEL

Un comentariu:

  1. Mi se pare foarte frumos ca se implica si primarul capitalei in aceste activitati.Inseamna ca il stereseaza de elevi si de conditiile in care invata acestia.

    RăspundețiȘtergere