miercuri, 11 aprilie 2012

Felicitari elevilor de la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” din Bucureşti ...

O echipă formată din cinci elevi de la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” din Bucureşti a câştigat marele premiu la ediţia din acest an a concursului de staţii spaţiale organizat de NASA.

Este vorba despre NASA Space Settlement Design Contest, o competiţie anuală la care participă elevi din clase 6-12 şi care este sponsorizată de NASA Ames Research Center şi National Space Society.

Proiectul cu care a câştigat elevii români se intitulează „Aurora”. Elevii români, care sunt în clasele 9-10. Ei împart marele premiu cu o echipă din SUA.

Şi o elevă de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” care a concurat individual a obţinut premiul la categoria clasele 9-10, cu proiectul „Solaris”. De asemenea, tot o echipă de la „Tudor Vianu” a obţinut pemiul al doilea la categoria clasele 9-10, cu proiectul „I.O.S.S.”.

O altă echipă de la aceeaşi unitate de învăţământ a câştigat premiul al doilea pentru merite literare, cu proiectul „Coalescence II”. A mai obţinut premiul trei la categoria 11-12 o echipă de elevi din sectorul 3, pentru proiectul „Olympus”.

Felicitari elevilor de la Tudor Vianu pentru aceasta performanta, felicitari profesorilor care i-au pregatit si felicitari conducerii acestui liceu de elita.

O conducere noua care prin tot ce a facut a dat dovada de seriozitate in promovarea imaginii liceului Tudor Vianu.Doar ca acest lucru se pare ca a inceput sa deranjeze …

Dar despre aceasta o sa vorbim poate alta data…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu