joi, 12 aprilie 2012

Liceenii sunt pregătiţi gratuit pentru admiterea la facultate...

Universităţile care organizează examen de admitere clasic îşi pregătesc viitorii studenţi de pe băncile liceului. Profesorii acestor universităţi fac meditaţii gratuit cu potenţialii lor studenţi.

Universitatea Politehnica Bucureşti începe pregătirea pe 21 aprilie. Cursurile sunt gratuite, se ţin sâmbătă între orele 9,00-11,00 la matematică şi între 11,00-13,00 la fizică.

La Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Matematică şi Informatică cursurile de pregătire au început din data de 18 februarie. Acestea se ţin tot sâmbăta la disciplinele matematică şi informatică.

Profesorii predau pe bază de voluntariat.

Inclusiv facultăţile cu profil artistic organizează meditaţii gratuite pentru potenţialii candidaţi.

Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti susţine cursuri de pregătire pentru canto, compoziţie, muzicologie.

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) organizează acest tip de cursuri contra-cost. Pentru Facultatea de Film cursurile au început în data de 10 martie, fiecare şedinţă durează trei ore şi costă 60 ron, iar la Teatru şedinţele au început din 3 martie şi costă 70 de ron.

Deunăzi vorbeam despre examenul de Bacalaureat, care şi anul acesta se preconizează că va fi la fel de riguros. Iată, dragi elevi, că Universităţile îşi susţin şi ele candidaţii, iar studiul asiduu şi sistematizat din partea dumneavoastră vă va asigura neapărat un loc bugetat în cadrul facultăţii vizate. Succes!!!

Profesor Roxana Cercel

OCD-PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu