miercuri, 25 ianuarie 2012

Taxa auto va fi suspendata...

Ministrul Mediului a anunţat că doreşte să propună suspendarea de la plată a taxei de primă vânzare a maşinilor vechi, dar discuţia ar putea continua luni, când Executivul intenţionează să se reunească într-o nouă şedinţă, pentru a adopta ordonanţe de urgenţă.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a propus, luni, coaliţiei ca taxa auto de primă vânzare pentru maşinile înmatriculate înainte de ianuarie 2007 să fie suspendată pentru circa un an , interval în care să fie achitată doar taxa de poluare auto, redusă cu 25%.

Asadar, protestele din strada continua sa dea rezultate, demonstrantii cerand printre altele si anularea acestei taxe .Este adevarat ca au mai ramas multe alte revendicari nerezolvate, dar am speranta ca odata cu plecarea acestui guvern si a lui Traian Basescu, toate revendicarile normale ale demonstrantilor vor fi rezolvate.

Nu stiu daca l-ati vazut aseara pe Traian Basescu la investirea ministrului de externe.Avea o voce tremuranda si parea ezitant.Nu conteaza ce a spus pentru ca orice ar spune actualul presedinte nu mai intereseaza pe nimeni.Cu o singura exceptie…Anuntul sau privind demisia…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu