marți, 31 ianuarie 2012

Despre retragerea "petrecaretului" Jeffrey Franks...Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte PSD, a cerut, într-o scrisoare deschisă adresată directorului general al Fondului Monetar Internaţional, dna Christine Lagarde, retragerea lui Jeffrey Franks din funcţia de negociator-şef în relaţia cu România, pentru fapte incompatibile cu statutul său de înalt funcţionar internaţional, informează un comunicat de presă dat publicităţii de catre PSD.

"Este inadmisibil ca - în ţara căreia dl Franks îi impune austeritate maximă, unde se moare de foame şi de frig la propriu, unde sunt oameni care protestează în ger pentru că nu mai pot trăi cu salariile şi pensiile pe care le au, o ţară care nu mai poate oferi servicii decente de educaţie şi de sănătate - reprezentantul FMI să participe la petreceri fastuoase, alături de funcţionari ai statului român, în restaurante de lux, din staţiuni pe care puţini români şi le pot permite", afirmă Corina Creţu în scrisoarea către directorul general al FMI.

"Dl Jeffrey Franks nu mai are autoritatea de a-şi exercita atribuţiile, pentru că - prin participarea la acea petrecere, organizată şi finanţată de oameni care aparţin PDL - nu mai este, în ochii opiniei publice, un observator neutru al evoluţiilor din România. Domnia sa era deja perceput drept un sprijinitor al puterii de la Bucureşti. Acum această percepţie a fost întărită de un episod care denotă aroganţă şi lipsă de sensibilitate faţă de cei afectaţi de consecinţele măsurilor impuse de FMI românilor şi României", a declarat europarlamentarul român.

Adevarul este ca Jeffrey Franks a dat inca de la inceput impresia ca este un membru mascat al PDL-ului.Sunt foarte curios cum vor reactiona cei de la FMI in cazul lui, in mod normal acesta ar trebui retras din Romania.

Cat despre austeritatea de care acesta ar da dovada sper ca va mai amintiti fotografia aceea in care pantofii lui Jeffrey Franks au o gaura de toata frumusetea.Pentru cei care nu isi mai amintesc, postez fotografia spre aducere aminte…


Asadar, asteptam demisia guvernului, a presedintelui si acum si retragerea lui Jeffrey Franks…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu