luni, 30 ianuarie 2012

A fost a 17-a zi de proteste...Cat mai rezista acest guvern? Cat mai rezista Traian Basescu?

Nici frigul nu i-a oprit pe protestatari pentru a 17 a zi consecutiv. Sute de oameni din mai multe oraşe ale tarii au iesit in strada si au scandat lozinci impotriva lui Traian Basescu si a Guvernului. În Piaţa Universitaţii din Capitală 100 de oameni au indurat temperaturile scăzute şi au cerut demisia presedintelui.

Cei circa 30 de protestatari, majoritatea persoane în vârstă, s-au adunat, duminică, în jurul orei 14.00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având un banner de mari dimensiuni pe care scria "Libertate, demnitate, respect, omenie, alegeri libere".

Aproximativ o sută de persoane, multe dintre ele vârstnice, s-au strâns, duminică seară, în Piaţa Mare din Sibiu, pe care au înconjurat-o de mai multe ori, înainte de a porni în marş pe mai multe străzi din oraş.

Demonstranţii cer, ca în fiecare seară de la debutul protestelor de stradă, demisia şefului statului şi a Guvernului, pensii, alocaţii şi salarii mai bune, dar şi un viitor optimist pentru tineri.

Toti cei care ies in strada in aceste momente merita tot respectul nostru.Pentru ca, daca o fac pentru ei, o fac si pentru noi.Vocea lor este si vocea noastra.Desi afara este foarte frig, ei rezista in strada.

“Jos palaria” in fata protestatarilor...

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu