joi, 16 februarie 2012

Intre ajutoarele colectate de catre sindicate si declaratiile celor de la putere cu privire la cei aflati sub zapada...

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Asociația de Revoluționari 16 Decembrie 1989 Timișoara - Filiala București și Federația Sindicatelor din Poliție “Pro Lex” vor demara de azi o acţiune de colectare de ajutoare pentru persoanele afectate de ninsorile abundente din ultima perioadă. Centrul de colectare este amplasat pe aleea principală a Parcului Unirii, vizavi de magazinul Unirea.

Organizatorii precizează că pot fi donate doar alimente neperisabile. Acţiunea va începe la ora 11.00.

Actiunea sindicatelor este laudabila, cu siguranta ca multi dintre cei inzapeziti inca au nevoie de ajutor.

Si este bine ca anumite organizatii au inteles lucrul acesta, pentru ca daca este sa asteptam ca cei care ne conduc sa ia masuri in favoarea celor in necaz s-ar putea sa ea apuce primavara.

Am auzit si eu reactiile celor de la putere cu privire la cei aflati sub zapezi si am realizat faptul ca de acolo de sus oamenii se vad tare mici.Doar ca, nu peste mult timp tocmai acesti oameni, asa zisi mici vor hotara cine sa se afle in fruntea tarii.Intr-un fel abia astept ziua votului, ziua in care puterea se imparte in milioane de parti mici puse in mainile fiecaruia dintre noi.

Si pentru ca am spus despre declaratiile celor de la putere la adresa celor aflati sub nameti, m-a surprins faptul ca presedintele Basescu nu a facut nici o gafa dar am remarcat cele spuse de catre noul prim ministru Ungureanu si de catre senatorul PDL Toader…

Mihai Ungureanu “Este inadmisibil sa ajungi pe stazile unei localitati in Romania si sa-i vezi pe militari desfundand drumurile in timp ce beneficiarii directi, care sunt si concentatenii nostri, stau in casa la caldura" a spus primul ministru "Si am vazut cu totii, aceasta se intampla si la inundatii, si la nameti (...) Nu se poate asa ceva, nu putem plati lenea la nesfarsit",a comentat acesta.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a făcut o declaraţie şocantă despre victimelor gerului: un singur om a murit de frig în maşină, pentru restul băutura a fost fatală. "Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo", a declarat Toader.

Concludent, nu?

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu