miercuri, 29 februarie 2012

Parintii au pierdut astazi in instanta...

Inscrierile în clasa pregătitoare merg mai departe, asa au hotărât astazi magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, după ce un grup de părinţi au atacat în instanţă ordinul ministerului privind cuprinderea în clasa pregătitoare şi clasa I. Hotărârea nu este însă definitivă.

Avocatul părinţilor, Mihai Radu, a declarat că va înainta recurs în cursul zilei de miercuri. "Numai unul dintre litigii a fost respins.De orice câştig din cele 4 litigii va beneficia fiecare părinte. Ordinul este nul pentru că nu a fost respectată forma de adoptare", a spus Mihai Radu, avocatul părinţilor.

Asadar, inscrierile pentru clasa pregatitoare vor continua.

Ca o parere personala, era mai bine pentru cei de la putere daca parintii castigau acum in instanta si inscrierile la clasa pregatitoare se amanau cu cel putin un an de zile.

Cu siguranta ca cei mai multi dintre parinti sunt nemultumiti de aceasta masura si nu ar fi de mirare ca, in zilele urmatoare, pe fondul acestor nemultumiri si profitand de incalzirea vremii, protestele din strada sa reinceapa.

Si as mai vrea sa spun ceva aici…Oamenii indura multe nedreptati personale si de multe ori "lasa de la ei" desi in interiorul lor raman nemultumiti.Insa atunci cand cel nedreptatit este copilul lor lucrurile se schimba radical si oamenii nu mai sunt dispusi sa cedeze.Este posibil ca din aceasta cauza sa avem multe surprize in zilele care urmeaza…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu