miercuri, 1 februarie 2012

Recensamantul copiilor pentru clasa pregatitoare...

Directorii unităţilor de învăţământ au primit sarcina de a efectua, până pe 19 februarie, recensământul copiilor care la toamnă vor intra în clasa I sau clasa pregătitoare. Solicitarea a fost făcută în baza unei dispoziţii trimise de reprezentanţii Ministerului Educaţiei. Astfel, directorii vor efectua recensământul în baza Ordinului 3.064 pentru aprobarea metodologiei privind cuprinderea copiilor în clasa pregătitoare şi clasa I, pentru anul şcolar 2012 – 2013 şi a calendarului de înscrieri.

Pentru moment, nu se ştie exact cum se va realiza acest recensământ, însă se are în vedere ca cei care se ocupă de realizarea lui să ia la pas fiecare casă, pentru a nota numărul exact al copiilor cu vârstă şcolară.

Asadar, profesorii vor incepe recensamantul copiilor.Doar ca acest lucru vine la foarte putin timp dupa ce guvernul a efectuat recensamantul populatiei.Intrebarea care se pune este de ce datele pentru clasele pregatitoare nu sunt extrase din datele de la recensamant.Si aici se mai pune o intrebare logica.

Cine ii plateste pe profesorii care vor efectua acest recensamant pentru clasa pregatitoare?

Probabil ca nimeni…Si inca ceva…Cu fiecare zi care trece am tot mai mult convingerea ca actuala lege a educatiei nu a provocat decat haos.Cat despre aceasta clasa pregatitoare, veti vedea ca in scurt timp va declansa nemultumirea parintilor…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu