luni, 5 martie 2012

Greselile in serviciu se platesc...

PDL solicita demiterea urgent a celor vinovati pentru blocarea softului pentru inscrieri la clasa pregatitoare si clasa I-a.

Membrii PDL ai Comisiei de Invatamant a Camerei ii cer ministrului Corneliu Baba o analiza lucida a conditiilor care au dus la blocarea softului si demiterea urgenta a anagajatilor MECTS responsabili de acest lucru.

Sistemul informatic al MECTS pentru inscrierea in clasa pregatitoare s-a blocat luni dimineata timp de mai multe ore. Firma care se ocupa de acest soft este SIVECO. Oficilalul ministerial declara ca in cursul noptii au fost doua caderi de tensiune, la 2:00 si la 4:00, „din cauza carora s-a spart hardul” informeaza MEDIAFAX.

Dinspre Minister vin vesti care ne asigura ca s-a remediat problemna, astfel parintii isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare si clasa I-a.

Sistemul este conceput sa nu permita inscrierea unui copil la mai multe institutii de invatamant. Prima etapa dureaza pana la 16 martie, asa ca nu va nelinistiti, daca nu ati facut azi inscrierea, mai puteti incerca zilele urmatoare.

Copiii sunt inscrisi in scolile din circumscriptia la care au fost arondati.

Se pare ca e o zi cu ghinion, dar nu trebuie sa ne descurajam. Pana pe 9 martie se numara zilele traditionalelor „babe”, nu??? Poate ar trebui sa fiti mai atenti, dragi parinti, si sa alegeti ziua pentru iscriere in functie de o „baba” mai norocoasa sau... sa asteptati sa treaca perioada „babelor de primavara”. Oricum cei vinovati vor plati, ne asigura memebrii PDL din Comisia de invatamant a Camerei.

Profesor Roxana Cercel

OCD-PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu