miercuri, 20 iunie 2012

Elevii vor fi chestionaţi cu privire la examenul de bacalaureat de anul viitor...

Ieri, 19 iunie, MECTS a transmis inspectoratelor şcolare judeţene chestionarul referitor la structura examenului de bacalaureat începând cu anul 2013. Chestionarul vizează două categorii de respondenţi: elevi şi părinţi. Se urmăresc răspunsurilor acestora la 6 întrebări tematice.

Reprezentanţii inspectoratelor şcolare judeţene vor asigura, în regim de urgenţă, trimiterea chestionarelor către unităţile de învăţământ liceal din fiecare judeţ, astfel încât să poată fi completate de elevii claselor IX-XI şi de părinţii acestora până la sfârşitul anului şcolar în curs (22 iunie).

Informaţiile din chestionare vor fi centralizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ. Apoi vor fi transmise inspectoratelor şcolare care, la rândul lor, le vor integra într-un raport final şi le vor pune la dispoziţia MECTS până la data de 26 iunie. La nivelul fiecărui liceu, chestionarele vor fi arhivate pentru o perioadă de cel puţin un an şcolar.

Timpul e cam scurt, iar mulţi dintre elevi şi-au luat deja vacanţă, dar să sperăm că cei cu adevărat interesaţi de procesul educaţional se mai află încă la şcoală şi vor răspunde serios şi eficient întrebărilor din chestionar, astfel încât ulterior să se ia cele mai bune decizii în interesul dumnealor.

Profesor Roxana Cercel

OCD-PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu