sâmbătă, 16 iunie 2012

Din aceasta vara transferul si detasarea sunt din nou posibile...

Ieri a aparut Ordinul nr. 4472/2012 pentru modificarea şi completarea Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2012-2013, aprobată prin Ordinul ministrului, educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 5560/2011, cu modificările şi completările ulterioare, ordin ce se refera la modificarea Legii Educatiei facuta nu cu mult timp in urma de catre actualul ministru.

Prin ordinul de ieri se asigura metodologia pentru transfer, detasare la cerere si detasare in interesul invatamantului astfel incat, inca din aceasta vara cadrele didactice care doresc sa participe la acest tip de miscare de personal sa o poata face.

Este foarte bine ca, usor, usor toate “aberatiile” lui Daniel Funeriu vor fi indreptate.Se dovedeste inca odata cat de important este ca la conducerea educatiei sa fie o echipa din sistem care sa cunoasca care sunt adevaratele probleme ale invatamantului.

Dupa toate scandalurile initiale legate de numirea ministrului educatiei iata ca acum avem stabilitate si eficienta la acest minister.

In concluzie, cei care doresc sa se detaseze sau sa se transfere pot incepe sa se ocupe de dosare, metodologia putand fi gasita aici

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. Suge pula lui Pop ca e USL-anos sorici de-al vostru - UN LATRAU
    nu se compara cu FUNERIU
    nu are cum N-ARE LUCRARI PUBLICATE
    e AGRAMAT

    RăspundețiȘtergere