marți, 12 iunie 2012

Mesaj de incurajare pentru elevi...

Secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar Stelian Fedorca a adresat un mesaj încurajator elevilor, profesorilor cât şi părinţilor implicaţi în desfăşurarea examenului de bacalaureat.

Într-un comunicat transmis ieri (11 iunie) presei, secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar Stelian Victor FEDORCA le-a urat succes tuturor elevilor care au început ieri primele probe ale examenului de bacalaureat şi i-a asigurat că interesul reprezentanţilor ministerului cât şi al preofesorilor este acela de a crea „condiţiile desfăşurării unui examen corect, care să pună în evidenţă calităţile lor”.

„Examenul de bacalaureat reprezintă deopotrivă pentru elevi si părinti un moment în care se acumuleaza mult stres, e o perioada de tensiune emotionala. Vreau sa reamintesc elevilor si parintilor ca subiectele pe care profesorii le creeaza sunt de nivel mediu si încearca sa testeze cunostintele acumulate în anii de scoala”.

De asemenea, reprezentantul ministerului educaţiei solicită susţinerea părinţilor spre a-i încuraja pe elevi să privească acest examen ca pe un fapt important de viaţa, dar nu ca pe un capăt de drum.

Mesajul secretarului de stat Stelian Fedorca face un apel şi către profesorii implicaţi în derularea examenului de bacalaureat de la care se aşteaptă „onestitate şi atenţie”.

În încheiere, reprezentantul ministerial urează succes tuturor, urare pe care o fac şi eu cu mare empatie!!!

Aşadar, dragi elevi... curaj şi multă stăpânire de sine!

Prof. Roxana Cercel

OCD-PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu