marți, 7 august 2012

Azi se afişează rezultatele examenului de titularizare

La probele scrise pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurate joi, 2 august, în 1.161 de centre de examen, s-au prezentat 28.373 de candidaţi (80,04%). Dintre aceştia, 40 de candidaţi au fost eliminaţi ca urmare a unor tentative de fraudă, iar 2.843 de candidaţi s-au retras (2.607 din motive personale, respectiv 236 din motive medicale).

Lucrările scrise de la Titularizare 2012 au fost evaluate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel naţional, în 12 centre de evaluare. Rezultatele concursului se afişează în fiecare centru de examen, azi, 7 august. Contestaţiile se înregistrează în perioada 7-8 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene (marţi, 7 august, imediat după afişarea rezultatelor, iar miercuri, 8 august, între orele 8.00-14.00). Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 10 august.

Atât repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată, cât şi repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată vor avea loc la nivelul centrelor de concurs, prima în data de 13 august, iar a doua - joi, 16 august. Decizia de repartizare pe perioadă nedeterminată, începând cu 1 septembrie 2012, pentru personalul didactic validat de consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar este emisă de inspectorul şcolar general. În baza acestei decizii, directorii unităţilor de învăţământ încheie contractul individual de muncă pe perioadă nedeterminată, începând cu 1 septembrie 2012, cu personalul didactic repartizat.

Rezultatele examenului de titularizare vor fi afişate aici.

Profesor: Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu