miercuri, 22 august 2012

Băsescu revine la Cotroceni?!?

Aşa ceva numai în România se putea întâmpla. Curtea Constituţională nu a aşteptat situaţii statistice concrete privind populaţia României, ci decizia doamnei Aspazia Cojocaru, care a ajutat la înclinarea balanţei în favoarea lui Traian Băsescu, adică invalidării referendumului, adică anulării celor şapte milioane de voturi ale populaţiei pentru demiterea lui Băsescu!

Este inadmisibil ca soarta unui popor să fie pecetluită de decizia a câţiva judecători, nici măcar cât degetele de la cele două mâini, iar votul a şapte milioane de oameni să fie aruncat la gunoi cu atâta uşurinţă.

Traian Băsescu a fost ales cu cinci milioane de voturi, iar suspendat cu şapte milioane. Cum e posibil ca în această situaţie să revină la Cotroceni? În ce ţară trăim? Nu avem conştiinţă, nu avem memoria trecutului? Unde este democraţia în România? Ce rost mai au alegerile, dacă o instituţie şi, în speţă, o singură persoană conduce această ţară??? Chiar nu avem nicio şansă, nicio posibilitate să scăpăm de acest trădător?

Cred că singura soluţie este ca populaţia să iasă în stradă, manifestându-şi democratic dorinţa de a fi schimbat preşedintele. Este singura armă care ne-a mai rămas...

Profesor: Roxana CERCEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu