sâmbătă, 25 septembrie 2010

Americanii au descoperit gena prostiei…PDL-istii au „patentat” gena hotiei…

Gena prostiei a fost descoperită de cercetătorii americani, în urma unui studiu pe şoareci, fiind botezată "gena Homer Simpson", după faimosul personaj din serialul de televiziune animat "Familia Simpson", informează dailymail.co.uk.
Odată dezactivată această genă, şoarecii au devenit mai inteligenţi, spun cercetătorii de la şcoala de medicină a Universităţii din Emory, autorii acestui studiu.
Gena este activă în acea parte a creierului care reglează modul în care animalele acumulează noi cunoştinţe şi îşi creează amintiri.
Dezactivarea acestei gene a făcut ca şoarecii incluşi în studiu să devină mai descurcăreţi atunci când au fost aşezaţi într-un labirint, iar memoria lor s-a dezvoltat mai mult.
Cercetătorii ştiau de multă vreme că şi oamenii sunt purtători ai acestei gene, numită RGS14.

Asadar, cercetatorii americani au descoperit gena prostiei dar si cum se poate dezactiva aceasta gena si in felul acesta, multi dintre oameni vor putea sa scape de greaua povara a inteligentei minime.
Ce nu au studiat inca cercetatorii americani este insa „gena hotiei”.Sau, ca sa fim mai exacti “gena hotiei de partid”.Este o gena care nu trebuia descoperita de cercetatori pentru ca ea se vede cu ochiul liber fiind prezenta la cei aflati acum la putere.
O poseda atat doamna Udrea cat si domnii Berceanu, Basescu, Blaga,Videanu si toti ceilalti din grupul lor.Prin ce se manifesta aceasta gena la ei ? In primul rand printr-o imbogatire pe seama statului sau ca sa fim mai exacti prin furt din buzunarul nostru.
Fiecare dintre aceste persoane a fost implicata in afaceri dubioase, afaceri din care in mod
evident ca au castigat.Udrea impreuna cu sotul ei, Cocos castiga licitatie dupa licitatie cu statul si se fac ca asfalteaza drumurile din Romania.Evident ca la preturi cu mult peste valoarea reala a lucrarilor executate. Un SRL craiovean care era detinut, prin interpusi, de fiii lui Radu Berceanu a castigat, in ultimii doi ani, contracte grase cu statul roman. Adevaratii actionari, Andrei si Victor Berceanu, s-au retras, strategic, din suveica de firme, chiar inainte ca societatea „sageata" sa devina abonata la bani publici.Asta in timp ce o alta firma înfiinţată de Radu Berceanu şi Adriean Videanu, AVI SRL, a derulat şi derulează afaceri pe bani grei cu statul, respectiv cu diverse companii naţionale şi regii autonome sau cu societăţi aflate în relaţii contractuale directe cu acestea.Basescu dupa ce a vandut flota si si-a insusit fara nici un drept apartamentul din Mihaileanu se „concentreaza” acum pe averea fetelor sale.Este si normal, sunt inca nemaritate si au nevoie de zestre pentru ca altfel risca sa nu le ia nimeni.
În ultimul an, ginerele ministrului Blaga a încasat zece milioane de euro de la stat pentru activități de pază și protecție.Evident ca pe contracte castigate in timp ce tata socru era ministru de interne.Iar atunci cand totul a fost dat in vileag de catre presa, Blaga s-a limitat sa spuna ca … "Nu ştiam despre afacerile ginerelui meu ‘’.Doar ca nu l-a crezut nimeni…Nici nu ar fi fost posibil sa nu stie despre aceste afaceri atata timp cat functia ocupata de el era si este de ministru de interne. Videanu este imaginea cea mai sugestiva a ceea ce a ajuns tara aceasta. Un smecher care stie cate ceva din toate, un om al zilelor acestea in care nu se cere sa stii prea multe dar se cere sa intri in combinatii .Politician rozaliu care merge inainte oricata mizerie ar exista in jurul sau si oricata mizerie ar face el impreuna cu gasca lui ...
De la borduri „schimbate la minut” atunci cand era primar si pana la afaceri cu energie, Videanu a „ciugulit” din toate.Iar cand „si-a umplut sacul” ne-a sfidat declarand ca si-ar gestiona eficient bugetul, in scenariul in care ar castiga doar 1.500 de lei pe luna, ar avea o sotie somera si un copil de intretinut la facultate.De fapt el este cel mai reprezentativ dintre „imbogatitii de partid”.Si pentru ca cercetatorii americani au studiat gena prostiei pe soareci, le sugerez sa studieze „gena hotiei” pe un „rozaliu” mai mare, pe Videanu.Si ca tacamul sa fie complet, aceasta „gena a hotiei” sa poarte numele lui…”Gena Adriean Videanu”…

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu:

  1. Cred ca PDL-isti le au pe amandoua iar acel partid s-a format printr-o selectie naturala si dupa vorba "cine se aseamana se aduna".

    RăspundețiȘtergere