joi, 16 septembrie 2010

Guvernul "din umbra" al PNL-ului, viitorul Guvern al Romaniei...

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat astazi în cadrul unei conferinţe de presă, lista miniştrilor nominalizaţi de partidul pe care îl conduce pentru un posibil Guvern din umbră. Postul de premier ar urma să fie ocupat de către liderul liberal.
Crin Antonescu a precizat că acest Guvern nu este acelaşi lucru cu cel alternativ pe care liberalii încearcă să-l construiască împreună cu PSD.
Iată lista miniştrilor:
Claudiu Doltu - Ministrul Finanţelor şi Economiei
Andrei Marga - Ministrul Educaţiei
Teodor Meleşcanu - Ministrul Afacerilor Externe
Corneliu Dobriţoiu - Ministrul Apărării Naţionale
Mariana Câmpeanu - Ministrul Muncii şi al Protecţiei Sociale
Eduard Helvig - Ministrul Infrastructurii Naţionale
Victor Voicu - Ministrul Sănătăţii
Victor Paul Dobre - Ministrul Administraţiei şi Internelor
Radu Catană - Ministrul Justiţiei
Aurelian Penescu - Ministrul Agriculturii
Mircea Diaconu - Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale
Lista Cabinetului din umbră al PNL urmează să fie prezentată, miercuri, Delegaţiei Permanente a partidului. Potrivit preşedintelui liberal, dacă vor primi votul Delegaţiei, aceştia vor deveni miniştri atunci când PNL va accede la guvernare.
Acesta este cabinetul "din umbra" al PNL-ului.O parte dintre cei propusi acum au fost ministrii si in trecut, in guvernul Tariceanu sau in alte guverne.Nici unul dintre ei nu este contestabil, fiecare dintre ei si-a facut datoria atunci cand a fost ministru.Cu o mentiune in plus pentru prof.Andrei Marga, care atunci cand a fost Ministru al Educatiei chiar a reusit sa faca reforma in sistemul de invatamant.
Eu nu spun decat atat...Incercati sa comparati aceste nume cu cele ale ministrilor de acum.Este ca nici macar nu se poate face o comparatie? Nici nu ar avea sens...Cum sa compari guvernul PNL-ului, care atunci cand a guvernat a avut o crestere economica de 8%,cea mai mare din U.E., cu actualul guvern a carei scadere economica o simtim zi de zi pe propria noastra piele?

Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

2 comentarii:

  1. Personal apreciez ca, este o initiativa forte buna a presedintelui nostru, este o premiera in viata politica romaneasca si cred ca, a bulversat putin optimismul PSD-ului care, probabil datorita framantarilor interne, nu poate iesi pe piata cu asa ceva.
    Deasemenea, apeciez ca persoanele nominalizate sunt intr-adevar competente sa gestioneze domeniile ce le-au fost repatizate.
    In concluzie, apreciez initiativa D-lui Antonescu ca pe o reusita de imagine si o dovada de seriozitate a PNL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cred ca este bine ca oamenii,atunci cand voteaza sa stie ce-i asteapta.

    RăspundețiȘtergere