marți, 4 octombrie 2011

Ghidul debutantului din învățământ...

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ organizeaza miercuri, 5 octombrie 2011, dată la care se sărbătorește Ziua Mondială a Educației, lansarea Ghidului debutantului din învățământ. La eveniment vor participa 150 de cadre didactice aflate la început de carieră. Lansarea va avea loc la ora 14.00, la sediul FSLI, din Bulevardul Regina Elisabeta, nr 32, sector 5, București (sala de consiliu, etajul II).

Ghidul debutantului din învățământ este un material menit să îi ajute pe tinerii care pășesc în sistemul de învățământ să se acomodeze mai ușor cu acesta. Ghidul este structurat pe mai multe capitole, cuprinzând informații din legislație, activitatea didactică și cea sindicală.

Este foarte bine ca o organizatie sindicala se gandeste si la cei care sunt la inceput de cariera didactica.In felul acesta acestia nu se mai simt singuri si poate ca, pe undeva, se mai diminueaza supararea acestor profesori cu privire la salariul de mizerie cu care sunt incadrati.

Si cum acest eveniment este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Educatie, pentru profesorii tineri el poate fi considerat un calduros "Bun venit !" in sistem...

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu