vineri, 7 octombrie 2011

Intre "succesuri" si “inexactitudini”...EBA il critica pe Daniel Funeriu pentru greseli gramaticale...

Europarlamentarul PDL Elena Basescu sustine ca presa ii aplica un tratament diferentiat fata de alte personalitati publice, dand ca exemplu modul in care a fost tratata eroarea sa lingvistica, in comparatie cu cea comisa recent de catre ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

" Sunt foarte multe persoane care fac greseli de gramatica, dar nu sunt atat de mediatizate ca in cazul meu", a spus europarlamentarul PDL.

Intrebata care este motivul pentru care a atras atentia, pe Twitter, asupra erorii lingvistice a lui Funeriu, care a folosit cuvantul "inexactitudini" in cadrul unei discutii de la comisia de invatamant a Camerei Deputatilor, Elena Basescu a raspuns: "Am vrut sa arat ceva, ca sunt persoane mult mai importante care fac greseli".

Asadar, Elena Basescu a ajuns sa atraga atentia unui ministru pentru ca acesta face greseli gramaticale.Vedeti cat de jos a ajuns morala in politica romaneasca?

Si, as mai avea ceva de adaugat aici…Este foarte posibil ca prin acest mesaj al Elenei Basescu sa primim un semnal ca ministrul Funeriu nu mai este dorit la Cotroceni si ca, la prima remaniere acesta va fi “debarcat”.Acesta chiar ar fi un pas inainte pentru educatie…Pentru ca, prin masurile sale, actualul ministru a blocat anul scolar chiar de la inceperea sa, prin celebra deja “foaie de parcurs”, prin testele initiale care au facut ca predarea efectiva sa inceapa din saptamana a patra de scoala sau prin neaplicarea Legii Educatiei…

Asadar, asteptam remanierea unui ministru despre care nu se stie inca daca a absolvit examenul de bacalaureat…Am avea "succesuri" dupa atatea “inexactitudini”...

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu