luni, 24 octombrie 2011

Adio, RealitateaTV...

După aproape trei săptămâni în care Elan Schwartzenberg, proprietarul Realităţii TV, şi Sebastian Ghiţă, managerul angajat de Sorin Ovidiu Vântu la postul de televiziune, şi-au împărţit echipe şi s-au certat de la cine are dreptul să intre sau nu în sediul de la Casa Presei, scandalul a ajuns, într-un nou punct.

Ieri, la ora 18.00, echipa din tabăra lui Elan Schwartzenberg a preluat controlul tehnic al postului, astfel, transmisia nu se mai face de la sediul din Casa Presei, ci din clădirea Willbrook.

Practic, proprietarul Realităţii a schimbat frecvenţa de transmisie, iar echipa lui Sebastian Ghiţă nu mai poate transmite deloc, nici pe noua frecvenţă, nici sub noua siglă, RTV.

Asadar, unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune se apropie de faliment.Cu siguranta ca in spatele lui Elan Schwartzenberg se afla Traian Basescu, cel ce a fost deseori deranjat de catre postul Realitatea TV.Este posibil ca acest gen extrem al puterii sa fi fost facut dupa ce au vazut ca incercarea de revigorare a unor posturi pro-Basescu, de genul NationatTV sau B1TV a dat gres.Acum probabil ca se mizeaza pe faptul ca cei care se uitau la RealitateaTV pana ieri se vor uita si de acum inainte, chiar daca aceasta se va transforma intr-o televiziune basesciana.

Ca o parere personala, rezultatul va fi cu totul altul, amintiti-va ce s-a intamplat cu saptamanalul “Academia Catavencu” dupa ce o parte din redactie a plecat, amintiti-va de Revista 22 care a ramas fara cititori dupa ce a “pactizat” cu puterea actuala.

In concluzie, cei care urmareau emisiunile RealitatiiTV vor comuta canalul pe Antena3…Macar acolo nu are nici o sansa Traian Basescu sa “isi bage coada”…


Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. Competitia este de mult timp castigata de Antena 3. Dar era o concurenta utila si pentru televiziunea domnului Voiculescu. Macar sa se adune toti oamenii de televiziune foarte buni la Antena 3 si sa duca ei lupta cu PDL si Traian Basescu. Multi dintre liderii USL se remarca doar prin non-combat.

    RăspundețiȘtergere