vineri, 13 ianuarie 2012

Raed Arafat, un lider pentru societatea civila...

Acţiunea pentru susţinerea lui Raed Arafat, iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook, continuă cu un apel către bucureşteni să se solidarizeze cu cei din Mureş şi Cluj şi să vină, sâmbătă, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de fostul subsecretar de stat.

În mesajul de susţinere a lui Raed Arafat de pe Facebook se arată: "Mureşenii arată că le pasă. Este timpul ca şi bucureştenii să facă acelaşi lucru."

Bucureştenii sunt chemaţi să vină sâmbătă, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii, în semn de solidaritate cu Raed Arafat. La aceeaşi oră sunt chemaţi oameni solidari cu Raed Arafat şi la Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Craiova, Galaţi, Timişoara, Sibiu, Bacău şi Oradea.

Aproximativ 2.500 de persoane au participat, joi seară, la un mitingul pentru susţinerea lui Raed Arafat organizat la Târgu Mureş, unul dintre punctele manifestaţiei fiind sediul SMURD, unde oamenii au scandat "Jos cu hoţii", "Jos Băsescu", "Demisia".

Asadar, lucrurile se complica pentru Traian Basescu si ai lui.Iata ca societatea civila, cea pe care cei care ne conduc acum o credeau fara reactie, incepe sa protesteze.

Si este normal sa fie asa atata timp cat este vorba de o nedreptate.L-am auzit zilele trecute pe Traian Basescu spunand ca SMURD este finantata de catre stat si ca “SMURD n-a fost creat de un om”.

Sa le luam pe rand…Este adevarat faptul ca SMURD este finantata de catre stat, doar ca este serviciul medical in care romanii au cea mai mare incredere.In timp ce la alte servicii finantate de la buget banii sunt cheltuiti fara sens sau, si mai grav, furati, SMURD a fost si este un exemplu de profesionism.Bani investiti cu cap spre binele romanilor.Si, as vrea sa spun aici ceva legat de cea de-a doua afirmatie a lui Traian Basescu…SMURD, chiar a fost creat de un singur om, Raed Arafat.Cel pe care actualul presedinte in premia acum cativa ani, in Piata Universitatii cu distinctia “Omul anului”…

Ca o concluzie, Traian Basescu si PDL-ul se depuncteaza din nou…Indiferent ce se va intampla cu Raed Arafat, faptele sunt consumate si opinia publica a reactionat…Poate ca mult mai vehement decat se asteptau cei de la putere.Sunt curios care va fi reactia UDMR-ului in conditiile in care SMURD-ul este foarte puternic tocmai in orasele din Ardeal…Si ar mai fi ceva de spus aici…Societatea civila avea nevoie de un lider in care sa aiba incredere deplina…Un profesionist desavarsit, un om cinstit si integru…Acum acest om exista pentru fiecare dintre noi…Raed Arafat…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. Cred ca, asa cum se spune in popor, omul a intrat in “anul mortii”, d.p.d.v. politic…
    Acum, fata de ultimele evenimente, cred ca o continuare a demersurilor publice, alea din piata, cu o cerinta mult mai transanta, poate duce la ceea ce nimeni nu mai credea…
    Ce spuneti, o fi fost SMURD-ul “scanteia” care o sa faca sa se faca BUUUUUUMMM…???
    Doamne ajuta !!!

    RăspundețiȘtergere