sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Si UDMR-ul ar vrea alegeri anticipate...

Declaraţie surpriză a liderului UDMR. Vice-premierul vede organizarea de alegeri anticipate ca “una din soluţiile” care pot fi oferite la “gradul mare de nemulţumire din jurul nostru".

“Deci alegerile locale vor avea loc în iunie, pot sa declar ca acest lucru este sigur si putem sa ne pregatim in acest sens. In legatura cu alegerile parlamentare, eu as putea sa accept sa le programam mai devreme, mai aproape de alegerile locale, acest fapt este posibil doar prin alegerile anticipate, pentru aceasta toate partidele trebuie sa fie de acord in acest sens, ar trebui sa ne intelegem in aceasta chestiune", a declarat Marko Bela pentru Televiziunea Transilvania, aratand in acelasi timp ca in UDMR inca nu a avut loc o consultare si nu s-a luat o decizie in chestiunea alegerilor anticipate.

"Motivul pentru care cred ca putem sa pornim pe o astfel de solutie este gradul mare de nemultumire din jurul nostru, multi contesta activitatea, solutiile, ideile si comportamentul liderilor politici iar in astfel de momente este util sa organizam cat mai repede alegeri pentru ca societatea sa-si exprime opinia: pe cine doreste si pe cine nu. Dar aceasta solutie este doar o posibilitate", a declarat, joi seara, presedintele onorific al UDMR, Marko Bela, la Televiziunea Transilvania.

Asadar, UDMR-ul face un pas inapoi…Sunt curios care va fi pozitia celor de la PDL cu privire la aceasta declaratie, mai ales daca tinem cont ca acum si in PDL sunt multi nemultumiti.

Cum vor scoate “camasa” Emil Boc si Traian Basescu ramane de vazut…Important este insa ca acestia sa plece cat mai repede din fruntea tarii…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

2 comentarii:

  1. MAI SA FIE !
    UDMR, HELLO ! SUNTETI IN COALITIA DE LA GUVERNARE !
    IL FENTATI PE PRESEDINTE SI ASTA VA TINE MINTE !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Credeti ca mai poate sa tina minte ceva presedintele?

    RăspundețiȘtergere