miercuri, 11 ianuarie 2012

Ziua lui Eminescu si Ziua Unirii...

La mulţi ani iubitorilor de poezie şi frumos, de literatură şi artă!
Ziua lui Mihai Eminescu este şi ziua noastră. Să o sărbătorim împreună!
Alina Gorghiu vă aşteaptă duminică, 15 ianuarie 2012, la un concurs de recitări, pentru şcolari şi preşcolari, la sediul Cafenelei Liberale Sector 3, situată pe str. Doamnei, nr. 9, sector 3, Bucureşti, începând cu ora 11:00.
Câştigătorii sunt recompensaţi cu premii surpriză.

Istoria recentă ne-a fost confiscată.
Să ne întoarcem în trecut, pentru a nu repeta greşelile în viitor!
Vă invit la o rememorare a ceea ce a însemnat Mica Unire pentru istoria românilor, duminică, 22 ianuarie, la sediul Cafenelei Liberale Sector 3, situată pe str. Doamnei, nr. 9, sector 3, Bucureşti, începând cu ora 11:00.
Vom premia micii actori care vor da viaţă paginilor de istorie.

Alina Gorghiu, deputat PNL
Telefon : 0722.587.667; 021.318.37.14
Adresă e-mail : deputat@alinagorghiu.ro,
Adresă blog : www.alinagorghiu.ro

Ceea ce vedeti mai sus sunt cele doua actiuni din luna ianuarie organizate de catre d-na deputat Alina Gorghiu.Asteptam cat mai multi copii la aceste actiuni!


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. Domnule profesor Cristian Bebe,

    Anterior am mai "discutat" cu doamna Alina Gorghiu dar in ultimul timp nu am mai reusit, probabil din cauza ca mai in varsta fiind, mi-am permis sa-i atrag atentia ca s-a cam grabit sa alimenteze falsele ingrijorari din PNL, vis a vis de Ponta, facand jocul puterii (Vedeti cat de asiduu il "gratuleaza", chiar si Basescu pe Ponta).
    Daca aveti ocazia, atrageti atentia doamnei Gorghiu pentru a aduce la cunostinta conducerii PNL, propunerile mele:
    In mare, propun PNL si deci si USL sa insiste pentru STABILITEA ORICAROR ALEGERI ELECTORALE IN ZIUA DE MIERCURI pentru ca prezenta la urne sa nu fie diminuata din cauza ca unii alegatori, si nu sunt putini, prefera sa mearga le recreere sau sa se odihneasca legand ziua de vot de weekend. In acest sens USL trebuie sa faca unele compromisuri cu "puterea" care pune baza pe o slaba prezenta la vot.
    (Sa nu credeti ca moldovenii stabilesc ziua de vot miercurea, pe care o declara zi libera platita, cu conditia prezentarii la urne.
    Care sunt avantajele votarii in zi de miercuri:
    - O prezenta de cca.65-70%, asigura USL 60-65% din voturi, in timp ce votantii PDL ar putea avea un procent de sub 10%, iar in cazul unui vot masiv de 80-85%, PDL-ul ar putea rata prezenta in parlament.
    - Este posibil ca UDMR sa nu mai aiba acces in parlament si deci romanii ar scapa de actul de umilire la care sunt supusi de mafiotii etnicilor maghiari.
    - Dupa victoria neta in urmatoarele alegeri, PNL si PSD ar putea, asa cum ar fi normal, sa reprezinte putere si opozitie politica echilibrate de un conservatorism modern.
    - Nu ar fi deloc de neglijat posibilitatea ulterioara de modificare a Constitutiei care sa nu mai prevada DISCRIMINAREA POZITIVA pentru minoritatile nationale de care profita unii indivizi corupti, gen Pambuccian.
    Domnule profesor, daca sunteti dedicat liberalismului, pe langa aducerea la cunostinta doamnei Gorghiu a propunerii mele, puteti induce in randul membrilor Organizatiei Cadrelor Didactice acest punct de vedere.
    Al dvs. Prof.Gh.C.Dinulesc-Campina

    RăspundețiȘtergere