luni, 13 februarie 2012

Doi dictatori...aceeasi minciuna....Vladimir Putin si Traian Basescu....

Premierul rus, Vladimir Putin, aflat în campanie pentru prezidenţialele din 4 martie, a promis, că va mări considerabil salariile în sectorul public, pensiile şi ajutoarele sociale, reducând în acelaşi timp preţurile la bunuri imobiliare, relatează AFP, citată de Mediafax.

El promite creşterea salariilor profesorilor de universitate şi ale medicilor cu 200 la sută, între 2013 şi 2018, precum şi mărirea burselor de studii, a pensiilor şi alocaţiilor familiale.

Haideti sa vedem ce declara pe 24 octombrie 2008, Traian Basescu:

"Am promulgat legea majorarii cu 50% a salariilor profesorilor", a anuntat atunci seful statului. "Legea a fost votata in Parlament, iar Curtea Constitutionala a decis ca legea este constitutionala. Nu aveam niciun motiv sa nu o promulg". " Bani de investitii de la Uniunea Europeana exista, dar nu sunt folositi. Discutiile privind aducerea la zero a investitiilor din cauza cresterii salariilor sunt o minciuna. Sumele care se dau profesorilor sunt nesemnificative, nu se puteau face kilometri de autostrazi cu ele. Dezinteresul pentru banii europeni si coruptia pentru banii din buget sunt cauzele pentru care nu se fac investitii, nu cresterea salariilor profesorilor", a afirmat atunci Traian Basescu.

Asadar, doi dictatori…aceeasi minciuna.Sa nu credeti ca profesorii din Rusia vor avea parte de aceasta marire de salarii.Sunt doar folositi electoral asa cum am fost folositi si noi la alegerile din 2008.

Si pentru ca a venit vorba de Putin si de Basescu, as vrea sa meditati in legatura cu functia pe care a avut-o pana acum o saptamana actualul premier, Razvan Ungureanu, respective cea de sef al serviciilor secrete.Nu stiu de ce, dar de cateva zile am convingerea ca perechea Putin-Medvedeev are o clona si in Romania…


Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

2 comentarii:

  1. Nu as crede ca TB este un dictator! De ce? Ce a promis in 2008 era inainte de criza mondiala. Uitati-va la Grecia si veti intelege ce datoram unora! Sa fim sinceri., E drept ca TB a sarit caluțul bine cu SMURD-ul. Pe vremea asta eram morti de mult! Dar eu merg pe faptul ca a avut o eroare , e drept imensa, de logica..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eroarea a fost a celor care l-au votat pe Traian Basescu in 2009.

    RăspundețiȘtergere