miercuri, 8 februarie 2012

Guvernul clonelor...

Preferatul pentru Ministerul Comunicaţiilor este preşedintele organizaţiei de Tineret a partidului, Răzvan Mustea, cel care a anunţat interdicţia membrilor PDL de a participa la dezbaterile Antenei 3.

Deputatul Cristian Petrescu, nominalizat pentru Turism, a fost filmat în timp ce împărţea prin şcoli rechizite cu numele său. Un alt candidat este Bogdan Drăgoi, unul dintre cei mai bogaţi bugetari, care acum doi ani câştiga doar de la stat aproape 10.000 de euro pe lună.

Tot Cristian Petrescu ajuta bătrânii de la el din colegiu cu coşul zilnic, cu consultaţii gratuite la medic şi alte servicii contra unei "simple" adeziuni de partid. Eforturile sale de a apropie oamenii de partid l-au pus în cărţi pentru cel mai bogat minister, condus până de curând de Elena Udrea.

O altă speranţă a partidului este preşedintele OT-PDL, Răzvan Mustea, deputat de Vrancea şi fiul unui cunoscut om de afaceri. La cei 33 de ani ai săi, Mustea deţine un Porsche, un Range Rover precum şi o colecţie de bijuterii în valoare de 60.000 de euro.

Alexandru Nazare este numele vehiculat pentru MInisterul Transporturilor. Îi place să vorbeasc despre sine, pe blogul personal

"Prietenii îmi spun Nazare, Alexandru Nazare. Născut la 25 iunie 1980, în Oneşti, ai putea să crezi că sunt încă un rac ce populează planeta. Ei bine, aşa gândeai înainte să mă cunoşti… Zodiacul aztec mă plasează sub semnul "Cuţitului", o persoană foarte hotărâtă în tot ce întreprinde, cu o voinţă puternică - asta spun astrele, nu eu".

Nazare a fost consilier al Ancăi Boagiu, în 2005. Au urmat pe rând funcţiile de europarlamentar şi secretar de stat succesiv în Ministerul Finanţelor şi, în ultima vreme, în Ministerul Transporturilor.

Clona lui Funeriu, la Ministerul educaţiei ar putea fi Cătălin Baba! Apropiat al lui Emil Boc, el a intrat în PDL în anul 2008, încurajat chiar de fostul premier. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Babes Bolyai, unde predau amândoi. Baba chiar a fost acuzat în trecut de fapte de corupţie de către conducerea Universităţii "Babeş-Bolyai". De acolo ,Boc l-a adus la Bucureşti în funcţia de consilier al său de unde a fost uns mai apoi secretar de stat la Ministerul Educaţiei.

Sursa www.antena3.ro

Acestia sunt o parte dintre cei nominalizati de catre PDL pentru noul guvern.

Care sunt concluziile?

1.Pe fondul unor dispute interne in PDL s-a hotarat sa “se cada la pace” si fiecare “greu” sa isi puna “clona” pe scaunul de ministru.Ar avea in felul acesta si liniste dar si influenta…

2.La prima vedere acest guvern pare adunat de pe plaja sau eventual din Bamboo daca tinem seama ca printre cei desemnati sunt si protejati ai Elenei Basescu.

3.Este anormal ca intr-un an de criza severa sa conduca tara oameni fara nici cea mai mica experienta in domeniu.

4.Ca o parere personala acest guvern nu va trece de votul Parlamentului pentru ca acolo voteaza si cativa dintre ministrii guvernului Boc pentru care o cadere a guvernului ar insemna ramanerea in functie.

5.Ce spuneti de o reintoarcere a guvernului Boc dupa ce se “demonstreaza” ca PDL-ul nu are o alta solutie mai buna?

6.Singurul lucru bun din aceasta mascarada este plecarea lui Funeriu.Cu el ministru, invatamantul ar fi cazut cu adevarat in prapastie…Nici un alt ministru al educatiei nu a facut atat de mult rau sistemului…

7.Dupa incetarea viscolului demonstratiile de strada trebuie sa fie reluate si sa dureze pana la plecarea definitiva a lui Traian Basescu…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. TOVARASUL SECRETAR SUPLEANT AL C.C. AL U.T.C. MIHAI RAZVAN UNGUREANU, IN DECEMBRIE 1989 EXECUTA SARCINI DIN CADRUL PLANULUI DE REPRESIUNE A TINERILOR CARE MANIFESTAU LA IASI IMPOTRIVA DICTATURII CEAUSESCU, ,, DUBIOS CA PERSONAJ SI CA BIOGRAFIE'' INCEPIND CU STRABUNICII,BUNICII,PARINTII SAI PINA LA EL.

    DUPA LOVITURA DE PALAT DIN DECEMBRIE 1989 FACUTA DE ARIPA MAFIEI SECURISTO - COMUNISTE, ACTUAL TRAIM IN CREATIA ,, ORIGINALA” A ACESTEI MAFII, DE ASA ZISA ,,DEMOCRATIE DIMBOVITEANA’’, O ROMANIE COMUNISTA ,, RESAPATA ” CONDUSA DE COMUNISTI ,,VOPSITI’’ ATIT VIRSTNICI CIT SI ,, TINEREII …” SI REPARTIZATI PRIN METODA CEAUSISTA
    ,, ROTIREA CADRELOR’’ IN DIVERSELE PARTIDE SI CULORI APARUTE CA CIUPERCILE DIN P.C.R. DUPA 1989 , ACTUAL FIIND LA PUTERE ARIPA COMUNISTILOR VOPSITI ,, PORTOCALII ”.


    MONARHIA SALVEAZA ROMĂNIA ! -- ESTE TIMPUL ŞI SINGURA SOLUŢIE !

    Anul acesta se împlinesc 65 de ani de la distrugerea în 1947de către cei 800 comunişti cu ajutorul armatei sovietice de ocupaţie a statului român de drept REGATUL ROMÂN, MONARHIA ROMÂNĂ şi forţarea M.S. REGELE MIHAI I să abdice.
    Vreţi un nivel de trai ca în ANGLIA, SPANIA, OLANDA, BELGIA, etc...., ţări europene cu monarhii, ALEGEŢI REVENIREA LA REGATUL ROMÂN, MONARHIA ROMÂNĂ şi M.S.REGELE MIHAI I, altfel veţi fi poporul orbilor, veţi cânta ,, Republică Măreaţă Vatră ” şi ,, Odă Conducătorului Iubit ” , sclavi în propria ţară sau sclavi pe plantaţii în celelalte ţări europene şi vom fii în continuare de râs drept MĂMĂLIGA Europei pentru toate naţiunile europene.
    MONARHIA SALVEAZA ROMÂNIA ! REGELE MIHAI ! REGELE MIHAI !

    RăspundețiȘtergere