miercuri, 27 iunie 2012

Presedentia il ataca murdar pe ministrul Educatiei...

Liviu Pop, ministrul interimar al Educaţiei, este verificat de Agenţia Naţională de Integritate, fiind suspectat de un presupus conflict de interese legat de funcţii.

Informaţia vine la câteva zile după ce Liviu Pop a trimis, luni, Inspecţia Muncii la Palatul Cotroceni pentru a verifica cum a fost angajat Daniel Funeriu consilier prezidenţial pe educaţie.

"Am solicitat Inspecţiei Muncii să verifice Administraţia Prezidenţială pentru a vedea cum este încadrat consilierul prezidenţial pe probleme de educaţie pentru că am descoperit că la nivel de studii medii nu are diploma de Bac echivalată în limba română", a declarat, luni, Liviu Pop.

De asemenea, acesta a precizat că, din punctul de vedere al studiilor superioare, nu s-au găsit în arhiva Ministerului mai multe ordine de ministru, între care şi cel potrivit căruia au fost echivalate studiile de doctorat.

Pe de altă parte, ministrul Educaţiei a făcut o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti împotriva fostului ministru Daniel Funeriu şi a altor persoane responsabile din instituţie în cazul unor ordine de ministru date de Funeriu.

Ministrul interimar a confirmat, în direct, la Antena 3, informaţia potrivit căreia a fost anunţat de ANI că s-a declanşat o procedură de evaluare în cazul lui, dar a declarat că nu ştie nimic legat de ancheta în cauză.

Acesta a fost invitat să se prezinte la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate luni, la ora 12.00.

Ca o parere personala, asistam la o razbunare prezidentiala la adresa actualului ministru al Educatiei.

Despre Funeriu se stie déjà ca nu are examenul de bacalaureat si ca nu are echivalata diploma de facultate, deci, in mod logic, ca nu poate sa ocupe o functie platita de la buget, in Romania.

Asistam, in ultima vreme, la o ofensiva fara precedent a presedintelui si a structurilor care inca il inconjoara impotriva noului guvern.Si, cand spun despre structuri nu ma refer neaparat la serviciile secrete.

Poate ca, pe undeva, este si vina USL-ului ca s-a ajuns aici…Daca se faceau toate schimbarile impuse inca de la inceputul guvernarii probabil ca era mai bine…

Pentru ca nu pot sa ramana in functii cheie oameni care acum “otravesc fantanile”… Si acest lucru este valabil chiar si pentru educatie unde mare parte din vechea structura a ramas pe pozitie…

Profesor Cristian Bebe

Secretar Comisie Educatie PNL Bucuresti

Un comentariu:

  1. Acesta numai ministru al educatiei nu poate fi numit.Pacat ca marile valori nu au loc de cei colorati in rosu si galben.

    RăspundețiȘtergere