miercuri, 9 martie 2011

"Razbunarea" unui presedinte...Vasile Blaga pe urmele lui Adrian Nastase si Mircea Geoana...

Preşedintele Sindicatului Naţional al al Poliţiştilor şi Vameşilor Pro Lex, Vasile Lincu, a susţinut la Realitatea TV, în cadrul emisiunii "16-18 deschide lumea", că una dintre Reginele din scandalul vămilor este o persoană importantă din PDL.
În urma percheziţiei care a avut loc la casa liderului sindical, anchetatorii au ridicat un calculator.
"Dacă verifică în calculatorul pe care l-au ridicat, vor găsi numele unei persoane din PDL, persoană foarte importantă implicată în jocul de şah pe care l-am prezentat. E o persoană foarte importantă şi mi-a fost şi teamă să vorbesc până acum. Restrâng cercul dacă vă spun funcţia pe care a avut-o", a spus Lincu.
Sindicalistul nu a vrut să dezvăluie numele pedelistului care ar fi implicat în scandalul vămilor.
"Este o persoană care are legătură cu ce se întâmplă în vămi. Nu pot să spun amănunte. Nu pot să dau nume. E una dintre regine", a mai spus Lincu.
Daca facem legatura si cu recenta declaratie a lui Cristian Preda, cel care a spus ca "PDL a luat o distanţă faţă de Traian Băsescu" putem foarte usor sa ne dam seama cine este "regina" in viziunea actualului presedinte.
Este cat se poate de logic ca in orele urmatoare, pe calculatorul cu pricina se va "gasi" numele lui Vasile Blaga.Si, in felul acesta, presedintele Basescu spera sa isi "recupereze" partidul pierdut.Pentru ca fara o "lovitura" de genul acesta este cat se poate de clar faptul ca gruparea Blaga ar prelua puterea in actualul partid de guvernamant.
Ce concluzie tragem de aici?
Se pare ca tot acest scandal din vami a fost "regizat" pentru ca balanta din PDL sa se incline in favoarea unei anumite grupari.Sunt foarte curios ce se va intampla in viitor cu Vasile Blaga, daca tinem cont de faptul ca actualul presedinte a stiut cum sa isi "termine politic" toti adversarii pe care ii avea la un moment dat.Si ma refer aici la povestea cu "matusa Tamara" pentru Adrian Nastase si la "flacara violet" pentru Mircea Geoana...


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Un comentariu:

  1. Interesant articolul.
    Se pare ca si pe Mona Musca a potolit-o tot Basescu...
    Totusi astea nu sunt calomnii.

    RăspundețiȘtergere