vineri, 4 martie 2011

"Nevroza" in PDL...

Preşedintele PDL, Emil Boc, le-a recomandat colegilor de partid să se preocupe fiecare de viitorul său politic, după ce eurodeputatul democrat-liberal Cristan Preda i-a sugerat premierului să nu mai candideze pentru un nou mandat la şefia partidului, ci la primăria Clujului.
“Eu il vad, de pilda candidat cu sanse la primaria Clujului, o maniera mult mai sanatoasa de a te revigora politic decat aceea de a recastiga congresul PDL”, spunea intr-un interviu Preda despre Boc.
Replica liderului PDL a venit, joi seara, la TVR1, cu ironii la adresa reformatorului Cristian Preda.
”Eu îi las pe fiecare să comenteze şi să aibă fiecare grijă de viitorul lui politic. Domnul Preda sper că o să ajungă foarte faimos, dacă îl citează toată lumea. E bine să existe puncte de vedere, dar fiecare să-şi gestioneze viitorul politic aşa cum crede de cuviinţă’, a comentat Boc.
Asta dupa ce vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a avut un schimb dur de replici cu aşa-numiţii reformişti luni, la şedinţa Biroului Permanent Naţional. Mărul discordiei: propunerea grupului Monica Macovei - Cristian Preda - Sever Voinescu de a modifica statutul PDL, astfel încât persoanele pentru care s-a cerut trimiterea în judecată să fie suspendate din partid. Se pare ca Boureanu s-a enervat atât de tare, încât l-a făcut pe Voinescu "tâmpit şi nesimţit". "Am vorbit în general despre oameni care îşi fac campanie călcând orice principii în picioare, despre lipsa de coloană vertebrală şi despre intelectuali care, pe de o parte, vorbesc despre principii şi, pe de alta, au făcut carieră în PDL numai prin derogări de la statut", a declarat mai apoi Boureanu.

Asadar, cei de la PDL realizeaza ca vor pierde "ciolanul" si au iesit la atac.Asa cum era de asteptat, incep sa isi dea seama ce ii asteapta si simt ca le fuge pamantul de sub picioare.Este logic probabil ca intr-un partid fara doctrina si fara principii sa se intample asa.Pe oamenii acestia nu i-a unit decat dorinta de fi la putere si nu se poate ca ei sa nu realizeze ca alegerile viitoare sunt deja pierdute pentru partidul lor.Este de urmarit care va fi reactia lor viitoare pentru ca "spectacolul PDL-ist" abia acum incepe...Si poate ca acum a venit randul nostru sa stam in fotoliu si sa ne "amuzam" de cearta lor...


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu